DARKO KATALINIC

Ik werd in 1976 geboren in Belgrado (Servië). Voordat ik massagetherapeut werd, heb ik jarenlang in een nachtclub gewerkt. Dit was een geweldige, maar ook erg vermoeiende levenservaring. Toen ik een periode van innerlijke verandering doormaakte, ontdekte ik mijn talent voor massagetherapie.

In 2007 beëindigde ik mijn studie aan het College voor Sport en Gezondheid in Belgrado. Voordien had ik ook al een lessenreeks massagetherapie gevolgd aan een professioneel instituut dat geleid werd door Pedja Filipovic, een wereldwijd erkende massagetherapeut. Ook na deze opleidingen bleef ik jarenlang mijn talent verder ontwikkelen, met de hulp van leraren en in de praktijk. Langzaamaan ontdekte ik ook mijn gave voor bio-energetische healing. Ik kon deze gave verder ontwikkelen door samen te werken met Mr Dragan Jelisavcic, een Servische bio-energetische healer die mijn leraar werd.

Ik ben nu erg gelukkig en dankbaar omdat ik kan doen waar ik van hou, omdat ik met liefde, passie en toewijding de job kan uitoefenen waar ik van geniet. Al zeven jaar lang haal ik voldoening uit mijn werk en deel ik gevoelens van sereniteit met mijn klanten. Ik heb al mijn kennis en levenservaring samengebracht in een holistische benadering van leven en gezondheid. Mijn specialisaties zijn holistische massage, een combinatie van diverse massagetechnieken (Zweedse, deep tissue, acupressuur) en bio-energetische healing die zowel uw lichaam als ziel geneest. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en ik wens u een goede gezondheid en innerlijke rust.